hirdetés
Van saját recepted?

Padlizsánleves

2019.07.21.
Itt egy szuper zöldségleves, ami kiválthatja ma, a vasárnapi húsleves ízét! Vitaminokban és erőben gazdag, laktató előétel!

Alul sárga felül zöld saláta

2019.07.20.
Színekben pompázó zöldségsokaság! Laktató és egészséges!

Lencseleves

2019.07.17.
Krémes, laktató, egytálételként is fogyasztható zöldségleves.

Zöldséges sajtleves

2019.07.03.
Krémleves másként! Az olvadó sajt és a zöldségek finom találkozása!

Csípős polipsaláta

2019.06.25.
Egytálétel! Gyorsan elkészíthető, ízes nyári különlegesség!
Címkék: hal, zöldséges

Hattyúnyakú csónak

2019.06.12.
Látványos, halas, zöldséges, gazdag ízvilágú egytálétel!
Címkék: hal, zöldséges

Keleti zöldségragu

2019.04.29.
Zöldségekben és húsban egyaránt gazdag, egészséges, könnyen elkészíthető finomság.

Zöldséges spagetti

2019.04.26.
Húsmentes, zöldség teli, könnyed tésztaétel!
Címkék: gombás, sajt, spagetti

Tengeri hal káposztával

2019.04.15.
1. A halat adagnyi szeletekre vágjuk, sózzuk, fűszerezzük, és 10-15 percre félretesszük.
2. Ezután forgassuk meg lisztben, és serpenyőben, forró olajon, de közepes lángon süssük arany színűre mindkét oldalukat.
3. A káposztát finomra gyaluljuk, elkezdjük dinsztelni, de közben kiegészítjük a durvára reszelt sárgarépával, a felkockázott hagymával és a szeletelt paprikával. Pár perc után felöntjük egy kis paradicsomlével, megsózzuk, fűszerezzük, vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. A zöldségeket nem kell túlpárolni, inkább maradjanak enyhén roppanósak, s a színüket se veszítsék el.
4. Tálaláskor a halszeleteket fektessük a zöldségágyra, reszeljünk rá egy kis citromhéjat, csepegtessünk rá egy kis citromlevet. Karikázzunk mellé friss uborkát.
Címkék: hal, zöldség

Kezdők vacsorája

2019.04.05.
Természetesen ezt az egytálételt nem csak a kezdők készíthetik el. Ráadásul ebédnek is bártan megállja a helyét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?